niqual

Egy nyelvet
beszélünk

Üdvözöljük honlapunkon!

A NIQUAL az első olyan független fordítóiroda, amelyik kifejezetten a biztosítási szektor számára kínál szaknyelvi megoldásokat.

Az a célunk, hogy olyan magas színvonalú, specializált szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleink számára, kvázi csapatuk tagjaként, amelyben ötvözzük a biztosítási és jogi szaknyelv sajátosságait a megfelelő háttérismerettel.

Már nem kell az elkészült fordítások utógondozására értékes munkaidőt pazarolni, illetve szerződéskötéskor többletköröket futni egy-egy fogalom tisztázására, de a legfontosabb, hogy kárrendezésnél, kártérítési perekben elkerülhetők legyenek a szöveg hibáiból eredő értelmezési vagy jogviták. Ezzel értékes időt és pénzt spórolunk ügyfeleinknek, illetve biztosítjuk, hogy a Magyarországon kialakított presztízst külföldre is megfelelően közvetíthessék.

Amennyiben szabályzatot, kötvényt, irányelvet, biztosítási megállapodást, együttműködési megállapodást, brókeri megbízási szerződést, illetve bármilyen biztosítási témájú dokumentumot, marketing anyagot vagy honlapot kíván fordíttatni, akkor a legjobb helyen jár!