niqual

Vezetői
Bemutatkozó

Fordítást a szakembertől
a szakembernek!

Dr. Exner Veronika
Dr. Exner Veronika

Dr. Exner Veronika vagyok, fordítóirodám szakfordítási szolgáltatásokkal áll az Önök rendelkezésére. Fő területünk a biztosítás, mint speciális szakterület, és ennek megfelelően a szakmán belül alkalmazott jogi, gazdasági, üzleti dokumentumok, illetve biztosítási szolgáltatással kapcsolatban készített információs, tájékoztató, marketing és PR anyagok fordítása.

Elsődleges célom a biztosítási szakma számára hiánypótló szolgáltatást nyújtani kiváló minőségben. Az igényes, magas színvonalú fordítási szolgáltatást tanulmányaim és a biztosítási ágazatban eltöltött hosszú évek tapasztalata is biztosítja, csapatomat is ennek megfellően építem.

Jogászként végeztem a Pécsi Tudományegytemen 2007-ben, majd biztosítási szakjogász képzésen folytattam tanulmányaimat, és szereztem kitűnő diplomát az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen 2010-ben.

Nemzetközi portfólió menedzserként kezdtem karrieremet 2006-ban a Potter Bróker alkuszcégnél, így ismerkedtem meg a nemzetközi biztosításszakmai alapokkal, elsősorban vállalati területen. 2011-től az Unicredit Független Biztosításközvetítőnél, a bank és a lízing csoport közvetítőcégénél szenior tanácsadóként, majd osztályvezetőként dolgoztam, továbbra is nemzetközi környezetben. Eközben lehetőségem nyílt tudásomat elmélyíteni, szakmailag kiteljesedni, fejlődni e speciális finanszírozási területen is.

Szenvedélyem az angolszász kultúra és az angol nyelv iránt már gyerekkoromtól elkísér.Minden kínálkozó lehetőséget megragadtam, hogy külföldi tapasztalatot szerezzek, így éltem, tanultam, dolgoztam az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Szlovéniában.

Ennek a közel másfél évtizedes pályának eredményeként született bennem az elhatározás, hogy a szakmámnál megmaradva, ugyanakkor kifejezetten idegennyelvi területen tevékenykedem tovább. Ezt megfelelően magas szintre emelve szereztem 2013-ban szakfordítói képesítést az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen (Oklevél szám: SzF1761/2013). Mindez új és jelentős kihívást jelent számomra, éppen ezért a legnagyobb örömmel, eltökéltséggel és energiával építem vállalkozásomat.

Hiszem, hogy az ember azon a területen képes igazán kiemelkedőt nyújtani, amit szívből szeret és amiben a legjobb.